Hälsning får en som inte kan sluta

Det är ju ingen nyhet att jag fastnar som satan i vissa saker. Det har blivit lite så med pärplattorna. Jag uppmuntrar min dotter att pärla med mig och det gör hon för det mesta, jag hittar jättefina mönster på Pinterest och så har vi jättemysigt.

Men när hon inte vill pärlar mamma själv.

Det är faktiskt ganska kontemplativt! Och oerhört tillfredsställande att det går rätt fort och när man stryker är det lite som att komma igenom den där rökridån i Småstjärnorna (ni som minns ni minns) - först var det bara massa pärlor och plötsligt är det en My Little Pony!Vi har gjort hunden ur boken där alla mönstren blir ENORMA djur och det var ganska tidskrävande och lite lite långtråkigt att bara färglägga i flera dar. Men hunden blev jättefin!


Kommentarer

  1. Jag hade en gammal vänn som pärlar från morgon till kväll. Hon kan göra kopior av fotografier, i pärlor! Brukade beställa pärlade ikoner som Super Mario, Yoshi och Pichachu från henne som jag klistrade fast magneter på och prydde kylskåpet med. Det är en underbar konst som är aldeles för underskattat.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Underbart! Och bra idé med kylskåpsmagneter!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg