Happy kitchen

Jag är galen i miniatyrer och när jag upptäckte att det finns små pytterum att köpa på eBay blev allt väldigt glatt! Tyvärr är många av dem asdyra men jag kom över ett för ca 160 kronor och frakten (från Kina) var gratis.

Jag har fingrat på den där kartongen hela sommaren för att jag tänkte att det är ett pyssel som passar när hösten kommer och man sitter inne och regnet slår mot rutan och ja ni fattar. Dessutom har jag varit rädd för att det roliga ska ta slut på en gång.


Men idag hörni! Idag bestämde jag mig för att ta tag i detta underbara lilla miniprojekt! Tyvärr är beskrivningen på kinesiska vilket gör det lite klurigt.


Men en fattar ju grundprinciperna och allt är ganska smart numrerat. Att lägga golv och tapetsera och sätta ihop själva rummet klarade jag i alla fall. (måste köpa mer Karlssons klister)


Utmaningen är att alla småpryttlar som ska stå i köket ska klippas och formas och göras av mig! Det är ett jädra småpill och inte helt enkelt alla gånger (kinesiska) men det är väldigt roligt! Här är början till köksbänken:


Nu - vila.

Kommentarer

Populära inlägg